2012年11月28日星期三

ParaJumpers Jakke Dame Salg Billige


Selge den korte Moncler dunjakker veldig godt i denne vinteren, disse jakkene er mer fasjonable sammenlignet med andre vanlige stiler, er de en av de stiler som er elsket av de unge kvinnene i dag.Canada Goose Jakke Billig De har bedre struktur og gi folk følelsen av skjønnhet. Noen andre merker som H & M, Zara, Honeys også gi mange dunjakker, er det svært sjarmerende sammenkobling dem med bukser, og den stilen som stramt jakker knappen er veldig hyggelig. Fargen dyp lilla og svart vil vise mote stil, kan de kobles sammen med både jeans og boots. De korte jakker anbefales for alt du sammenligne med de lange jakker, siden du vil ha flere stiler som venter på å bli koblet sammen med andre kjoler.
Det første valget er at du kan koble den korte Moncler jakker med T-skjorte, korte bukser og skjerf. Dette skjede har liten innovasjon i mønstre, men de er rike på farger. De fargerike dunjakker er veldig spesielt om paret. Det er godt valg å koble samme farge eller dyp farge ned kjoler. Y6ou kan også legge til en liten dekorasjon til oppsvulmet dunjakker, for eksempel en leopard skjerf, det er den beste måten å fjerne feilen.
Det andre valget er å matche de dunjakker med lang genser og leopard tights. Det er veldig vanlig å se stabelen av dunjakker og ta en lang t-skjorte, noe som øker lagdeling, og kan dekke kjøttet av midje og hofter. Den strikkekjole er fantastiske ting, den oppfyller kravene til unge jenter til å bruke skjørt i vinter, og det er også veldig varmt for dem. Og de kan legge et fasjonabelt hette dunjakke, fritid og enkel stil vil sikkert vise sine damer temperament. Alle jentene vil ha en fin vinter ved sammenkobling dem med en svart støvler.
Det siste valget er å matche de dunjakker med floral chiffon skjørt og trange-leg bukser.ParaJumpers Jakke Dame Du kan bære alle sommerkjole med dunjakker, skjerf og snø støvler, og du vil føle varmen fra føttene til ansiktet ditt. Blandingen kamp av små blomster chiffon skjørt og hette dunjakke har ingen følelse av ekspansjon, er det både livlig og herlig. Hvis du er redd for kaldt, kan du legge de smale-leg bukser, vil du holde deg varm i sesongen. Det er både Moncler jakker for menn og kvinner, bare ta en titt og valgte en selv.

没有评论:

发表评论