2012年11月28日星期三

ParaJumpers Kodiak Parka Menn Down Jakke|Billig Parajumpers


Ikke bare nødvendig ting er de vakre tingene i Italia. Moncler, motemerket i Milano, har fremmet veien videre for å lage en fashion tykt lag, de kommer akkurat i tide for vinteren i uavhengige butikker.Parajumpers Jakke Gjennom årene merket har vært i high-end varehus, butikker, men den nye europeisk merke fange opp med måten ved å opprette jakker, vesker, hatter og sko. Grunnlagt i 1954, den første samlingen Engros Moncler jakker designet med vattert nylon og fjær. I dag er det fortsatt tro mot den opprinnelige teknologi for å møte kravene til folk som liker fjellklatring.
Ruffini, som tok over som president og kreativ direktør i 2003, slik at selskapet er mer fokusert på design og mote. (. Vesker og sko ble lansert for tre år siden) Ruffini sa: Selv om den nyeste design er en "følelse av byen", er det viktig å være lojal mot merkets reelle røtter. Selskapet fortsatt mange velger hånd sortering klær fra Frankrike, og det tar en liten mengde plass. Nylon gir pusteevne, isolasjonsmateriale og belegg, forårsaket av kapillære. Chicago designer butikker vil bære gjester "kapsel"-serien har blitt gjort i det siste året flere bølger. "Jeg ønsker å gå tilbake til filen, har jeg vært på utkikk etter måter å gjenopprette Moncler designer røtter i den moderne måten." Ruffini sa.
Dette Moncler jakke er en viktig klær i vinter. Denne høye kvalitet jakke er fylt med Down syndrom. Denne naturlige materialet gir en stor mengde varme tilføres til brukeren mens presentere en lette klær. Denne jakken er laget i et fint utseende, og kan gi folk varme om vinteren. Det forble en viktig posisjon i mote-feltet i 90-tallet, og det er enda populært for alle kunder de siste årene. Den klassiske formen er en vattert dunjakke i stripete design, er det litt under midjen med hette. Generelt, med jakke sjeldne kilde mote området. Moncler Grenoble Reinswald er nylig utgitt jakke med en tykk lue, selvfølgelig, vil love kundene med høy varme.parajumpers norge På denne tiden, er det funnet i olivengrønn farge. Mansjetten er rib design med Moncler ikoniske røde og hvite dekorasjon. To store lommer med glidelås på brystet fullt demonstrere utenfor luft stil, er de fortsatt sydd på venstre arm som en merkevare logo patch. Hvis du er glad i denne jakken, kan du bestille dem på Moncler Outlet Store.

没有评论:

发表评论