2012年11月28日星期三

Parajumpers jakke salg billig

Canada Goose Jakker I begyndelsen af ​​80'erne i Italien, kunne kun de mennesker i høj kvalitet, de har råd til at købe Moncler emner, og disse poster var kun egnet til skiløb. Anyway, i 1983, ændrede denne situation WAE af et nyt fænomen. Dette fænomen var så ens med det i Japan. Dette fænomen er, at alle de italienske trendsættere kaldet paninari der kan lide at samle alle de Milano luksus netop valgte Moncler jakker som deres eneste samling. Og det kolde klima også Moncler jakker populær, hvis folk ønskede at gå ud i de kolde dage.

Paninari altid samlet på det mest fashionable område i byen - Piazza SB Abila. Deres mode vil blive forstørret på ubestemt tid af medierne til at være den aktuelle tøjmærke. Moncler jakker er de dyreste tøj uden nogen fejl blandt de fashionable elementer på det tidspunkt. På trods af den høje pris, der Moncler jakker stadig efterspørges af mange mennesker. I 1985 blev 50000 jakker udsolgt i Italien. Den mest populære stil var jakker i nylon stof med ekstra nylon skulderpuder i aftagelige ærmer design. Og de mest populære farver var orange og gul, disse to afsnit var næppe købes i butikkerne på det tidspunkt. Styringen af
​​jakken levering havde været de mest komplicerede problemer for indførsel. Når andre europæiske importører fundet den varme efterspørgslen i Italien, at de blot forbliver deres egen 10-15% af varerne i deres lande og sendte alle de andre varer til Italien. I Moncler Outlet Store, så længe de havde de varer, de ville straks vise dem. Nogle mennesker gik endda til udlandet for at købe Moncler jakker.
Sammen med ændringen af ​​forbruget markedet, er de ænder gæs sports jakker også ændret, hvis Moncler ønsker at indtaste det fashionable område, betyder det, at det skal ind i byen, og den første nye udvikling tendens er at udnytte de oversøiske markeder: Japan. I 1980 var de japanske studerende opsat på de Engros Moncler jakker. I Italien, da Moncler er indfoerselsvarerne,ParaJumpers Parka Jakker så prisen på ned-fyldt jakke der er temmelig høj, men de er stadig ønskede i butikken. Selv Moncler ejer den bedste kvalitet af produktionen, men i virkeligheden, hvad der koster mere er den tarif, som svarer til 70% af den oprindelige pris, selvfølgelig omfatter detailhandlernes stigende pris. Dette er grunden til den endelige pris er så høj så høj.

没有评论:

发表评论